Transparency International Suomi hakee työkokeilijaa

Transparency International Suomi etsii työkokeiluun työ- ja elinkeinotoimiston tuen ehdot täyttävää työtöntä työnhakijaa. Työkokeilun toivotaan alkavan mahdollisimman pian. Työkokeilun toivottava kesto on 6 kuukautta.

Työkokeilijan pääasiallisena vastuuna on toteuttaa Transparency in corporate reporting -selvitys Transparency Internationalin metodin mukaisesti. Selvityksessä arvioidaan suurimpien suomalaisten yritysten toiminnan ja yhtiörakenteiden läpinäkyvyyttä. Lisäksi työkokeiluun voi sisältyä muita tehtäviä sopimuksen mukaan.

Selvityksen tulokset esitellään syksyllä järjestettävässä tapahtumassa.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa, kokemusta itsenäisestä tutkimustyöstä, esiintymistaitoa ja soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan myös kokemus yritysvastuukysymyksistä sekä järjestötyöskentelystä.

Työkokeilu on työvoimapoliittinen järjestely, jonka ehtoihin liittyvistä päätöksistä vastaavat työ- ja elinkeinotoimistot. Transparency International Suomen toimisto sijaitsee Helsingissä Globaalikeskuksella. Työkokeilijalle osoitetaan toimistolta työpiste sekä ohjaaja selvitykseen liittyvän tutkimustyön tukemiseksi tarpeen mukaisesti.

Hakemukset sähköpostitse puheenjohtaja Tommi Niinimäelle 21.4. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Yhteystiedot:

Tommi Niinimäki

puheenjohtaja

tommi.niinimaki@transparency.fi

+358 40 5259159