Tapahtuma 15. lokakuuta: Anders Blom luennoi aiheesta Rakenteellinen korruptio Suomessa

VTT Anders Blom luennoi ja keskustelee aiheesta “Rakenteellinen korruptio Suomessa” tiistaina 15.10. kello 15.30- 17.00.

Blom on väitellyt Turun yliopiston poliittisesta historiasta aiheesta ”Taloudelliset eturyhmät politiikan sisäpiirissä. Tutkimus liike-elämän poliittisesta vaikuttamisesta kolmikantaisessa Suomessa 1968–2011”.

Blom on toiminut mm. toimittajana Uudessa Suomessa ja Turun Sanomissa, toimitusjohtajana mainos- ja viestintätoimistossa, viestintään, vaikuttamiseen ja lainsäädäntöpalveluihin erikoistuneessa konsulttitoimisto Eurofacts Oy:ssa sekä Perheyritysten liitossa. Kansainvälistä kokemusta Blomilla on Eurofacts Oy:n Fleishmann-Hillard -verkostosta ja perheyritysten kansainvälisistä verkostoista. Blom on myös toiminut Turun ystävyyskaupungin Pietarin kaupungin johdon neuvonantajana 1996-2017. Nykyisin Blom toimii Eurooppa-foorumi Turussa -yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana, Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan työelämäprofessorina sekä Eurofacts Oy:n senior advisorina.

Tapahtuma on kaikille avoin ja pidetään Transparency International Suomi ry:n toimistolla Etu-Töölössä, osoitteessa Caloniuksenkatu 9 D 64-65 / Töölön toimisto. 

Saapuessasi paikalle voit soittaa summeria tai soittaa numeroon numeroon 044-9729791.

Lisätietoa tapahtumasta: info(a)transparency.fi